• Betrouwbare garage in Amersfoort

 • Wij brengen nu al 5 jaar onze auto bij garagebedrijf allround. Eerst een Opel Corsa en nu een Skoda Fabia. Wij zijn erg tevreden met de service en onderhoud op onze auto. Er wordt transparant gewerkt. Alle onderdelen en uren staan uitgebreid omschreven op de factuur. Er wordt altijd gebeld voordat ze overgaan tot reparatie. Wanneer gewenst wordt er ook nog met je portemonnee mee gedacht: (Wil je wel of niet een A merk, de voorbanden kunnen nog 1jaar maar dan moeten ze echt vervangen worden etc). Onze Opel Corsa heeft 1 keer voor ons huis stil gestaan. En ook dit was geen probleem. De auto is gratis opgehaald! Kortom: een hele goede service voor een goede prijs!

  Beoordeling: Michel

 • Omdat onze eigen garage opeens was verdwenen, via een tip bij Allround terechtgekomen. Altijd spannend, een nieuwe garage, maar ze hebben onze verwachtingen meer dan waargemaakt. Altijd vriendelijk en geduldig, en harde werkers. Aan de prijs, maar daar krijg je dan ook wat voor. Denken actief mee en zoeken de beste oplossing.

  Beoordelingen: AJvM

 • Betrouwbare dealer
  Geven goed advies, eventueel ook een goedkoper alternatief. Zeer vriendelijke dealer.

  Beoordeling: W.v.B.

 • Nooit meer buikpijn
  Via mijn kinderen ben ik met Vincent en Jurgen in contact gekomen en ik ben erg blij dat ze me die tip hebben gegeven! Eindelijk een garagebedrijf met mensen die hun vak verstaan, goed en degelijk werk leveren en uitstekend met klanten om kunnen gaan. Ik vind het erg prettig dat ze open en eerlijk zijn. Voor ze gaan repareren bellen ze op om eea met je te bespreken of te adviseren. Dus ik sta niet meer voor verrassingen! Heb gelukkig nooit meer buikpijn over onduidelijke facturen van reparaties of vervanging van onderdelen waar ik als leek het bestaan niet eens van weet. Het is een bedrijf waar ze niet alleen weten wat service is maar het ook in de praktijk brengen. Kortom, Vincent en Jurgen zijn vakmensen!

  Beoordeling: Annemaan

 • Onze auto begon ineens te gieren en te roken, de motor sloeg op hol en het was behoorlijke paniek. een aardige omstander belde zijn eigen garage (allround) en die bleven open tot we er waren. we konden de auto achterlaten en ze gingen aan het werk. er moest een compleet nieuwe motor in en vincent heeft erg zijn best gedaan om een goede niet te dure ruilmotor te vinden. Uiteindelijk toch een dure reparatie geworden, maar ik heb geen idee wat het normaal zou moeten kosten dus heb geen vergelijking. de auto rijdt nog niet optimaal, heeft zijn power nog niet terug en maakt soms wat vreemd geluid. Tot nu toe helpt de garage erg met meedenken en vincent zoekt (vaak in eigen tijd) nog steeds verder naar de juiste oplossing. Al met al erg volhardend, we voelen ons serieus genomen en de communicatie verloopt prettig. onze oude garage hebben we opgegeven en zijn helemaal overgestapt naar allround

  Beoordeling: joriene

 • Vriendelijk personeel en ze zijn open en eerlijk tegen je gewoon top garage.

  Beoordeling: Mheidt

 • Anwb garage beoordelingen