• Autobanden en velgen

  • Autobanden van goede kwaliteit in goede conditie zorgen voor een optimaal remvermogen. Maximaal grip op de weg, ook bij kou, ijzel, sneeuw, regen en in bochten. Uitstekende afvoer van water, sneeuw en modder. Minder afrolgeluid, dus stiller rijden. Betere wegligging, dus meer rijcomfort en minder brandstofgebruik, dus goedkoper rijden.

    Een autoband heb je in verschillende kwaliteit. Deze worden onderverdeeld in A-merken en B-merken. Michelin, Pirelli, Bridgestone en Continental zijn bijvoorbeeld A-merken. Deze premium autobanden geven o.a. meer comfort en veiligheid, hebben vaak een lagere rolweerstand waardoor de auto minder brandstof verbruikt en slijten ook minder hard dan de B-keuze. Uiteraard zit hier ook een ander prijskaartje aan. Als je weinig kilometers rijdt dan is een B-keuze wellicht ook een optie.

    Garagebedrijf Allround is dealer van Semperit. Tevens verkopen wij Continental, Michelin, Bridgestone. Maar ook voor banden in het goedkopere segment kunt u bij ons terecht. Geïntresseerd? Klik dan onder op deze pagina op de offerte maker of Velgen configurator

  • Ook kunt u bij ons terecht voor de aanschaf, vervanging en opslag van winterbanden / zomerbanden.