• Alles over Garagebedrijf Allround in Amersfoort

 • Jurgen van 't Klooster en Vincent Engels zijn al collega's sinds jaar en dag en hebben uiteindelijk besloten een eigen 
  garagebedrijf te beginnen. Zo is Garagebedrijf Allround ontstaan medio 2009. Onze ervaring hebben wij opgedaan bij universele bedrijven, zoals Bosch Car Service. Onze dienstverlening bestaat uit het onderhouden van personenauto's, bedrijfsauto's, aanhangwagens en caravans. 

 • Jurgen van 't Klooster

  Eigenaar

  22 jaar werkervaring. Geschoold tot 1ste monteur, APK keurmeester, werkplaats chef en leermeester.
  Mts Utrecht, innovam (auto school) Nieuwegein diploma's en certificaten.

   

 • Vincent Engels

  Eigenaar

  18 jaar werkervaring. Geschoold tot 1ste monteur, APK keurmeester, werkplaats chef.
  SBBO, innovam (auto school) Nieuwegein diploma's en certificaten.

 • Selwin Potter

  Monteur

  1ste en 2de monteur SBBO Amersfoort, diverse diploma's en certificaten techniek.

 • Kevin van es

  Tweede monteur

  2de monteur SBBO Amersfoort, diverse technische certificaten techniek.

 • Rodney

  Eerste monteur apk keurmeester

 • Historie

  Garabedrijf Allround is gestart in 2009 in een klein pand aan de Uraniumweg in Amersfoort. De garage bestond uit 2 bruggen. Onze dienstverlening bestond vooral uit APK en het onderhouden en repareren van personenauto's, bedrijfsauto's en aanhangwagens. Op deze locatie hebben we ongeveer 5 jaar gezeten. Het klanten bestand bleef maar groeien waardoor we personeel moesten gaan aannemen. We hebben ons team kunnen versterken met Selwin (1ste monteur).

  Het pand aan de Uraniumweg werd in de loop van tijd te klein. In 2014 zijn we verhuisd naar onze huidige locatie aan de Heliumweg 11 in Amersfoort (800m2). Op deze locatie hebben we ons team nog verder versterkt Rodney en Kevin.

  Op deze locatie hebben we 400m2 werkplaats en 400m2 showroom. Door deze extra ruimte hebben we onze dienstverlenging verder kunnen uitbreiden. Er staan altijd 400m2 aan occasions in onze showroom. Bekijk ons aanbod ook online. Mocht de juiste auto er niet tussen staan kunnen we zoekopdrachten uitvoeren. We hebben een groot netwerk opgebouwd en kunnen op die manier altijd een mooi occasion aanbod doen.

  We zijn gegroeid als bedrijf maar de klanten staan nog steeds centraal, en kunnen nog steeds de zelfde service verwachten die ze ervaarden toen we nog een klein bedrijf waren.

   

   

 • Samenwerking en merken